Gud vad fin du är

Kom hem nu, har stått och snackat med Simon, bambi, Ruth och Diana! Mys! Dagen idag har väl varit helt OK, vi har typ gått sjukt mycket så är jätte trött i benen! Just nu sitter jag och snackar med Simon i telefon, ska väl snart käka något tror jag! Har ju träning vid fem! Bloggar igen imorn! :)

Söt kille osv

Kom hem för typ en timme sen, skulle ha varit med Ruth idag men vi hadläxor och så så jag va tvungen att göra dom ist, väldigt tråkigt men så kan de gå! Vi får ta de imorn eller typ fredag ist! Imorn börjar vi vid nio för vi har någon typ ae dag så kommer typ va ute hela dan! Har gjort klart läxan nu så ska väll ta och gå ut och springa lite tror jag! Vi görs när vi hörs! Pussss

you're the only one for me baby


another day in paradise

Gick till halv fyra idag! Efter skolan gick jag, Frida, Ruth och Bambi hem till Trulsen, ha fyllde år igår så då blev vi inbjudna på en filmfest hahaha, men de va mys mys, när vi kom till Truls så va redan August, Clara J och Fannos där :) vi såg på '' snakes on a plane '' och herrajävlar vad äcklig den är! haha jag och frida höll på att pissa på oss flera gånger haha men jaja, nog snackat om de! När jag gick hem vid sex tiden så började de pissregna och blixtra, jag började typ gråta och sprang in i ett trapphus och ringde till Frida! När jag sa hejdå till Frida i telefonen och gick ut genom dörren så typ kom de VÄRLDENS KNALL och jag typ hoppade skit högt för jag blev så rädd! Så nu är jag blöt ska ni veta!! Fuck Sverige!!
Just ni chillar jag bara lite!
Vi hörs när vi hörs! :)

GFF

Hejsan, har precis duschat och fixat mej.. Dagen idag i Fårösund har varit jätte rolig, mycket skratt osv. Nu när jag kom hem så inser jag att alla mina sms på hela mobilen, alla bilder som jag fått som mms av folk är ju såklart oxå borta! Fan oxå! Är sjukt arg! Någon som kan hjälpa mej att få tillbaka dom? I så fall KOMENTERA!! Vi hörs när vi hörs!

Guld värda

Lcp ( linnea Carlsson Pettersson ) Ruth, Diana, ni är de bästa som finns, ni gjorde min dag!

Fan oxå

Alla sms på hela mobilen är borta! Fan vad arg jag är!!! Vill ha till baka dm mobil jävel!! Fattar inte hur de kunde hända? Ah vill typ slå sönder något just nu!! Fan oxå!!

Ta aldrig någon förgivet!


Besviken tjej

Blir ingen gokart idag tyvärr :( för att de va typ en skolklass där på 30 elever så de tar minst två timmar innan alla 30 har åkt.. Åh fan oxå, va typ fett taggad haha! Jaja nu vet ni de i allafall! Vi hörs när vi hörs

la masia

Hej, maten igår på La Masia va verkliegn jätte god! De är en spansk restaurang som är känd för sina olika tapas rätter.. :) Va verkligen proppmätt när jag kom hem igår kväll!
Idag är de strolande sol och jätte varmt, underbart!! Har precis varit vid InterSport och köpt nya fotbollsskor :) Just nu sitter jag och fikar med mamma och David. Senare idag ska jag, mamma, David och troligen Emma G åka iväg och köra gokart, längtar verkligen, har inte kört sen jag va i Sälen för snart 4 år sedan.. Fast i Sälen kör man på en isbana ist för vanlig asfalt som de är här.. :)
Hoppas ni får en bra dag!
Kram :)
Mina nya fotbollsskor :)

Mitt livs största kärlek, är du!


Helgen osv

Min helg ser ut på följande vis: Fredag- gå ut och käka med mamma och David. Lördag- sova länge och senare köra gokart (stavning). Söndag- destriktsträning i Fårösund, borta hela dan! Vi hörs när vi hörs!

F to the riday

Kom precis hem från skolan, har precis insett att jag har glömt mina nycklar i skåpet *suck* men jaja får klara mej utan dom i helgen! Ikväll ska jag mamma och David äta på restaurang, vi ska käka på ett ställe som jag inte mins vad de heter.. Men de ligger inne i stan någon stans! :) Bloggar igen senare!

Gulligt osv..


Löjligt kär

Inga nya bilder inlagda på Ipaden. Kom hem för ett tag sen, gick ju som sagt till halv fyra idag! Lite segt men jaja.. Träningen idag är inställd så jag ska nog bara ta de lugnt ikväll, smsa med vissa människor osv.. Bloggar nog igen imorn tror jag! Vi hörs! :)

Trött brud

Jag dra snart till skolan, slutar vid halv fyra så bloggar då!

Kommer inte på någon bra rubrik

Cp bild! Slutade vid halv fyra idag så är lite sliten och trött,ska träna fys vid fem oxå så kommer väll säkert svimma av utmattning eller något :o Kommer hem vid halv åtta åtta tiden ikväll så kommer inte blogga mer idag! Pappa är påväg till USA just nu, är så avis :( vill oxå följa med!! Har bett han köpa två par converse och en baseball keps.. Vet inte hur mycket mer uppdatering de blir denna vecka så vi hörs när vi hörs! :)

Ojskii pojskii

Dagen har varit jätte kul! Har fått schema och massa andra prylar! När skolan slutade vid ett så gick jag, Frida, Clara j, Clara e, Johanna, truls, Fanny, Diana, Ruth, August, Lukas h, Edvin, Maja g, cassie, Stina, Ebba, bambi, Lukas o och Ali, in till stan där vi mötte upp Jonte Wall, kader, Hannes, vilmer. Sen va vi allaihopa till typ fem tror jag.. Vid typ kvart över fem gick jag, johanna och Frida hem.. På hemvägen mötte vi Hampus i, Simon, emilia, Pablo, och Lukas o.. Nu sitter jag här och softar och tänker på hur jävla grymma vänner jag har!! :) Ni är verkligen guld värda! Tror inte jag bloggar mer ikväll så ha de bra! ( ni får stå ut med att inläggen blir bildlösa, orkar inte sätta igång min bärbara data, så skönt att bara ta iPaden, så smidigt liksom! Men jag lovar att ni ska få bilder framöver! ) ;) Vi hörs när vi hörs! :)

Skolan

Oj skit, skolan börjar om 40 minuter ( ångest ) men jaja de ska väll nog gå bra hoppas jag! Fatta vad mycket prov och skit vi kommer få nu framöver :o sjukt jobbigt men de är väll bara att gilla läget! Har egentligen inget att skriva, ville bara kasta in ett snabbt inlägg liksom! Hoppas ni får en jätte bra dag! :)

Ont

Va med Emma idag, vi va på stan, jag köpte värmeskydd till håret och ett halsband.. Har tränat så kom hem för någon timme sen! Fick jätte ont i knät :( men hoppas de blir bättre tills imorn. Just nu ser jag på tv, ska snart fixa klart mitt hår tills imorn oxå! :) Hörs gör vi nog imorn! Kram :)

Sista dagen

Idag är de den sista dagen på sommarlovet!! :( kan inte riktigt fatta det.. De har gåttså himlans fort! Känns som oljat inte har gjort något alls dehär sommarlovet, även fast jag typ harv ort saker varje dag.. Idag är de ju regn, skit kul! -.- just nu ser jag på tv, ska fixa mej senare, och sen ska jag dra in på stan med lite folk! Trevligt trevligt! :) Ikväll är de träning så bloggar nog inget mer idag! Så ha en bra sista dag kompisar! Kram :)

tiljans

Tjenna, har varit ned Emma och Julia på tiljans nu ikväll, ute på kneippbyn :) Imorrn ska jag va med folket.. Frida, Clara e, fanny, August, bambi osv .Hoppas alla kan bara!! :) Ha en fortsatt trevlig helg kompisar!

helt bananas

Känns helt banans att skolan börjar om 4 dagar :o bara 3 dagar kvar som jag ät helt ledig :o men min klass är ju grym så de ska bli jätte kul att gå med dom! Bara jag som är taggad eller? Jaja vi hörs när vi hörs! Kram

mongosar

Har varit med Emma och Julia idag, vi har haft de jätte trevligt och roligt! Ska nog se film med dom ikväll, vet inte vilken film de blir än.. Nu är de den sista helgen jag har sommarlov för i år så kommr inte sitta vid datan om ni fattar ... Så vi får se hur mycket uppdatering de blir dom kommande dagarna! Men ha de bra!! :)

Hair


mums

mina fina macrons :)
Har egentligen inget att skriva om så skriver igen imorrn! :)

Macrons

Tjenare, ska hem till mormor och morfar och baka min favorit kaka, den absolut godaste kakan i världen! Den franska macron kakan! *mums* Gud längtar redan efter att få smaka en igen, har ju inte ätit någon sen jag va i Frankrike.. Hörs senare!

Klippt

Dagen idag med frida har varit underbar! Med mycket skratt som vanligt! Älskar dej friden :) Frida kom till mej vid tolv tiden, då gick vi ner till nyans direkt.. När vi kom fram va de trettio minuter kvar innan jag skulle klippa mej så vi satt oss på en bänk bredvid en rabatt och massa getingar, ni kan ju gissa vad som hände, jo jag blev ju såklart stucken i nacken, suck! Fan vad ont de gjorde asså, har typ bara blivit stucken en gång innan så hade typ glömt bort hur de kändes :o Karolina ( som min frisör heter ) klippte håret precis som jag vill ha de, hn är så underbart duktig på att klippa!! Helt sjukt! :) Blid kommer imorrn! När jag hade klippt mej så gick vi hem till mej och laga pannkakor och herrejävlar vad goda som blev! Vid fyra tiden så gick vi och hämtade Fridas lillebror Filip på dagis och sen följde jag dom hem. Vid fem så vare träning, så kom hem för typ 2 timmar sen.. Just nu ser jag på tv.. Men vi hörs imorrn!

Give me everything tonight

Matchen igår mot Fårösund vann vi med 2-4.. Vi kunde ha vunnit med typ 7-2 om min mongo kompis Sandra som kommer från Mongoliet kunde ha gjort mål på alla sina typ öppet mål chanser men jaja, haha vi vanni allafall och de va ju bra! Höll på att bryta benet oxå för de va en jävla fettis som gjorde ett sjukt ful tackling, så jag säger tack till mitt benskydd! Hade jag inte haft de lovar jag att benet hade gått av! :o får se hur mycket uppdatering de blir under dagen, ska ju som sagt va med Frida.. Men bloggar m jag hinner!

Gröna muffins

Haha va ju med Emma igår innan jag skulle iväg och spela match, vi hade bestämt att vi skulle baka muffins, och då kom vi överens om att ha grön karamellfärg i så dom skulle bli gröna hahah, och när vi har fyllt alla former så ser vi att vi har glömt att hälla i smöret hahahah så dom skakade bara socker haha fyran vad vidriga dom va, men sjukt fina! Emma har tagit bilder så ska säga till henne attlägga upp bilderna! :) när vi hade ätit 2 var så ville vi inte ha fler så då kansktade vi dom i komposten hahaha, jag vet, vi är onormala men vad gör man då? Hahah! Bloggar senare!

Bildlöst inlägg

Hej på er, just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Frida ska komma hit! Ska umgås med den sköna ungen hela dan hade jag tänkt! :) hon kommer typ vid halv tolv eller tolv tiden tror jag.. Hon följer nog med mej när jag klipper mej sen oxå tror jag.. Men nu ska jag fixa mitt hår innan Frida kommer.. Hörs sen! :)

Game

Just nu sitter jag och kollar på MTV och bokar samtidigt en klipptid på Nyans! Ska klippa mej imorrn vid ett :)
Senare ikväll ska jag spela match mot fårösund i Fårösund så kommer inte hem förens typ tio så bloggar inte ikväll men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker.. men ha en bra dag kompisar :)

sthlm + shopping

Tjenna, jag och Jennifer hade jätte kul igår i sthlm, ingen av oss handlade speciellt mycket för vi hade ju inte så mycket tid på oss men jag kom hem med 4 tröjor och ett par jeans, och lite smycken som jag inte har orkat ta kort på! Orkar inte berätta om hela dan så lägger ist upp bilder på vad jag köpte.. men vi hörs senare!
Monki
Monki
H&M
H&M
Bakifrån
Svarta Cheap Monday jeans från Weekday

påväg hem

Åker snart in till stan, när jag kommer hem ska jag ladda hem musik till iPoden och fixa lite inför imorrn! Åker ju till sthlm imorrn!! Så bloggar nog inte förens på tisdag igen! Så ha de bra, vi hörs på tisdag! :)

Saknar


1 år sen

Idag är de exakt 1 år sen mitt knä gick "sönder", de hände vid 15 tiden på säve, i en handbolls match mot ett fastlandslag.. Efter ett år är de ännu inte helt återställt och de kommer de förmodligen aldrig bli! Helt sjukt hur snabbt allt kan förändras, från att va helt perfekt till att vara helt förstört!

Jobbat

Är ju som sagt på Fårö hela helgen.. Idag varnat varit på stranden och stekt! Super skönt väder idag ju, de gillas!! När vi kom hem efter en hel dag på stranden så har jag klippt gräsmattan (som är stor!!!) åt pappa för attfå lite extra pengar till sthlms resan med Jennifer på måndag! De va sjukt jobbigt men jaja... Är sjukt stolt över mej själv att jag klarade de utan att typ köra över min fot eller något! Ska käka glass nu så vi hörs senare! :)

Hello

Ska åka ut till Fårö ikväll och kommer va där tills på söndag.. Tror inte de blir så mycket uppdatering men då vet ni varför! Ska nog träffa en kompis nu så vi hörs senare!

Efter regn kommer sol

Äntligen är de lite varmt och soligt!! Gud vad skönt! Emma och jag va och kollade när dom spelade handboll imorrse vid 10, dom förlorade så de va ju synd.. Men hoppas dom vinner nästa match vid typ ett.. Vet inte vad jag ska göra idag riktigt kanske va med Emma.. Hörs senare!

Regn, regn och återigen regn!

åh, fan vad tråkigt väder de är! Har egentligen träning ikväll men jag orkar inte gå när de är så jävla tråkigt väder.. Jag vet att de är dåligt av mej men har ont i mitt knä oxå.. Emma va här för ett tag sen och vi ska gå och kolla på när några i våran gamla klass spelar handboll vid typ halv 6.. Skriver imorrn! Puss

Soft

Tjenna, ska typ bara va hemma idag och ta de chill! Tror jag och mamma ska baka bullar haha.. Fett med gott! aja vi hörs sen! Puss

Jennifer

Ska åka till Sthlm med min kusin Jennifer på måndag! Vi ska bara upp över dan men de enda vi ska göra är att handla massa kläder!! Tror att jag ska till Sthlm med mamma oxå typ när skolan har börjat men de är inte helt säkert! Vi hörs imorrn! Puss

Trevlans

Har haft en rolig dag idag med joy! Vi va hemma hos mej och när jag skulle laga pasta så tappade jag typ salt saken så maten smakade typ bara salt haha, typiskt mej *suck* färgade precis mitt hår oxå, typ mellan brunt.. Var tvungen att göra de för mitt hår va typ blont/ orange för solen hade bleckt de! Men de blev i alla fall jätte bra nu när de blev brunt igen! Just nu ser jag på fotboll, Sverige vs Ukraina .. Just nu står de noll noll.. Men jaja vi hörs senare!

.


Fridaaa

Dagen igår med Frida blev ju som den alltid blir när vi umgås, helt underbart rolig och flummig :-D tack för en underbar dag vännen! Idag så ska jag va med joy tror jag! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de blir säkert kul! Ska käka frukost nu. Men vi hörs!

Hopphopp

Ska kanske va med Frida idag men de är ingetsomär riktigt bestämt! Så får se! ska lira fotboll ikväll i typ fradhem... Fett segt att åka ut dit men jaja... Vi har samling vid typ 17 så tror matchen börjar vid typ 19 eller något.. Så böoggar nog inget mer ikväll/idag! Puss

:)

Vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt! Men så bloggar kanske senare!

.

Oj jävlar vad de valänge sen jag blogg nu!!! :-O och anledningen till de är att jag har spelat p18 cup.. Så jag har inte haft tid liksom! Vi kom trea i våran årskull så de va ju ganska kul! Nu har ju facking muppveckan (medeltidsveckan) startat -.- suck, hatar verkligen denna vecka!! Men jaja, nu ska jag iväg och träffa Emma f, jocke, truls och kanske August och Elias så de blir väll antagligen mys! Bloggar imorrn! Puss

without you my life would be shit


bjuder


sans amour, nous ne pourrions jamais vivre

Ska nog va med en kompis idag tror jag.. Ska spela p18 cup på fredag, kommer spela vid 09.00, 12.00 och 18.00 ..Är sjukt nöjd med mitt lag (vi kommer ha två lag med i cuppen) Har inget mer att skriva nu! Puss

stan

Är i stan igen, har varit på stranden hela dan idag typ... Orkar inte blogga! Finns på mobilen! Puss

Soool

Åkte ut till Fårö imorrse med mormor och morfar och sen åkte vi till stranden tsm med mamma pappa och David! Tänkte åka hem med mormor och morfanr nu ikväll men tillslut blev de så att jag är kvar tills typ imorgon kväll, David och jag åker in då! Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, umgås med familjen typ.. Puss

RSS 2.0