Nynäshamn

Sitter i nynäs och väntar på att vi ska spela.. Mina ögon är helt röda och svider som fan eftersom jag har sovit fyra timmar på ett dygn.. Inte så bra uppladdning direkt men jaja..
Kommer hem inatt så jag skriver imorgon! Puss


-

Nu är vi på väg ner till båten. Hela bilen är full av saker och det stinker doftljus...
Vi har varit på Ikea, en bil affär där vi åkte i massa bilar eftersom pappa ska köpa en ny av någon anledning, kista galleria och Bromma blocks. Har köpt lite kläder och ett par fotbollsskor.
Nu vet jag inte riktigt hur det blir imorgon eftersom det ska blåsa 20 m/s och snöa i nynäs så jag vet inte om vi ska upp och spela fotboll men det visar sig imorgon! Puss


Uppsala

Tjenna, nu är vi i Uppsala och på Ikea.. Sen ska vi gå på stan..
Skriver sen! Puss


Sundsvall

Hej, nu sitter jag här på skandic i Sundsvall och ska snart gå ner till poolen och bada!
Efter det ska jag fixa mig och sen gå ner till restaurangen och käka..
Imorgon så åker vi här i från tidigt och åker mot Sthlm, Ikea och barkaby..
Vi kommer hem med båten imorgon natt och sen åker jag till nynäs med laget för att lira boll på lördag morgon, ganska drygt att åka båten fram och tillbaka och sen tillbaka hem igen på lördag men jaja, vad gör man inte för laget..?
Den som orkar läsa hela inlägget är duktig!
Puss


Hejdå Åre

Det känns lika jobbigt varje gång men den här gången va det extra jobbigt att lämna Åre för David är ju här, jag älskar dig finaste bror!
Vi har nu 258 km till Sundsvall där vi sover inatt. Så jag skriver när vi är framme om jag orkar! Puss
I loveu bro


Snö i mängder

Hej på er!
När jag och pappa kom till backen imorse va det typ 20 cm nysnö!! Helt underbart! Så idag snöar det och ibland är det sol.. Man brukar alltid komma hem och va lite brun men det är jag inte nu, haha bara typ köldskadad på kinderna haha..
Jaja, vi sitter och fikar nu men vi ska snart ut och åka igen! Ha en bra dag! Puss


Klar

Alla läxor är klara, jag har duschat och nu sitter jag vid teven och kollar tv.. Äter choklad praliner också haha, sjukt gott!
Imorgon är det sista dagen med skidåkning tyvärr :/ så vi fyra tiden imorgon åker vi mot Sundsvall, där sover vi en natt på Skandic och sen på fredag åker vi till Ikea och barkaby.. Visar upp shoppingen när jag kommer hem btw! Ha det så bra vänner! Puss
Oh sometimes I get a good feeling


Tott

Soft häng på tott, än så länge är det sjukt skön musik men när afterskin börjar så är det bara dansband typ -.- men jaja, med lite cola så funkar det väll!
När det är slut så går vi antagligen ner till vin baren och käkar.. Skriver sen! Puss


.

Hej, sitter och fikar nu, David kommer snart och då drar vi till rödkullen tror jag. Det är helt sjukt mycket moln ute och dom ligger så lågt så man åker igen dom hela tiden och då blir det så himla ljust så man inte ser något alls.. Inte bra!
Ha en bra dag! Puss


Kvällen är räddad


Dippan

Sitter med min käre bror på dippans afterski! Han börjar jobba om typ en timme så då går jag bort till mamma och pappa.. Skriver sen! Puss


Fika paus

Sitter på fjällgården och fikar, ska snart ut i backen igen!


Maaat


Regn

Hej.
Har åkt skidor med David idag, kul!
Vid typ två så började det regna så jag va helt blöt när jag kom hem. När vi hade varit hemma ett tag kom mamma och pappa också hem och då gick vi ner på stan och köpte en jacka till mig och ett par skor till David. Nu är vi hemma igen och ikväll ska jag och D gå och käka på brokend..
Ha det bra! Puss


Beställt

Har precis beställt en jeansväst från Gina.. Så den kommer nog när jag kommer hem.. Ska kolla tv nu och kanske plugga lite om jag orkar! Godnatt


Åh hej, sitter i soffan och är heeelt död verkligen! David är här också, jätte kul att få träffa honom igen!
Nu ska vi käka och sen gå ner på stan. Skriver sen om jag orkar!


Åre

Nu sitter vi i bilen på väg till Åre byn, vi ska hyra skidor och sen träffa David och sen ut i backen! Fan vad underbart! Skriver sen!


Framme

Hej, vi struntade i att stanna till på köpcentrumet så därför är vi redan framme i Åre! Så jäkla skönt, synd bara att det regnar och blåser! Men jaja, imorgon får jag träffa min älskade bror!
Ska käka nu! Puss


Sundsvall

Nu är vi i sundsvall och vi har åkt mer än halva vägen tror jag! Har skit tråkigt haha, någon som har förslag på vad man kan göra i en bil? Förutom att räkna bilar för det har jag redan gjort i typ en timma nu..
Ska sluta klaga nu, hejdå!


.

Nu börjar den nästan 65 mil långa resan till Åre, kommer åka bli till typ halv tio ikväll och för att fördriva tiden ska jag nog mest plugga. Det lär nog bli en hel del värdelös bloggning idag också för jag kommer ha så tråkigt haha men jaja det får ni leva med! Ha en bra lördag vänner! Puss


Åre here I come

Packar det sista just nu och snart åker vi ner till båten! Ha det så bra här på Gotland nu så ses vi om en vecka! Puss o kram


Ändrade planer

Clara kom tyvärr inte in till stan så jag tillbringade kvällen hos Frida ist! Vi va barnvakter åt henne lillebror och sen träffade vi Bambi, Edvin, August, gabbi och Vilma en liten stund också. Kul!
Just nu ligger jag i sängen och tänker på ifall jag har fått med mig allt, åker ju till Åre imorgon bitti. Kommer hem nästa fredag natt och sen åker jag igen på lördag morgon haha.. Skriver mer om det någon annan dag! Vet inte hur mycket bloggning det blir under den kommande veckan men jag ska försöka så gott jag kan! Måste sova nu ska upp 05.40 imorgon så Godnatt! Puss
Charmig bild..


Maaaat

Tjenna!
Sitter och käkar Thaimat nu, haha lite tjockt men jag tycker jag förtjänar det efter att ha packat hela dan typ..
Ikväll kommer Clara och då ska vi antagligen träffa lite folk och så.. Skriver sen


Just chilling


.

I can't win, I can't reign

 I will never win this game
 
Without you, without you
 
I am lost, I am vain,
 I
will never be the same

Without you, without you

 I won't run, I won't fly

I will never make it by
 
Without you, without you
 
I can't rest, I can't fight
 
All I need is you and I
 
Without you

Without you
 
Oh, oh, oh!
 
You! You! You!
 
Without
 
You! You! You!
 
Without you
 
Can't erase, so I'll take blame
 
But I can't accept that we're estranged
 
Without you, without you
 
I can't quit now, this can't be right

I can't take one more sleepless night
 
Without you, without you
 
I won't soar, I won't climb
 
If you're not here, I'm paralyzed
 
Without you, without you
 
I can't look, I'm so blind
 
I lost my heart, I lost my mind
 
Without you

 


hur söt får man va?


Everybody hurts sometimes


Without you

Hej.
Sitter hemma och smsar och kollar på tv. Ska nog inte göra något mer ikväll! Så Hejdå!


Packa, musik, sol. Kan det bli bättre?

Åh fan vilket underbart väder det är idag!! Blir så jävla glad, har packat lite idag eftersom jag inte hinner det imorgon. Juste jag kanske inte har sagt att jag åker till Åre på lördag, men nu har jag gjort det i alla fall!
Sitter på balkongen och lyssnar på galet skön musik och pluggar lite matte samtidigt som jag solar. Fan vad underbart! Puss på er!!


.

Follow your dreams


Åh jag älskar mitt liv just nu!! Det är sjukt varmt, sol, fick sluta ett och därför ligger jag just nu på balkongen och chillar galet till massa skön musik! Fan vad underbart!!
Imorgon är det studiedag och det innebär att vi är lediga, sjukt soft!! Har även fått reda på massa andra positiva saker så jag är så jävla glad!! Jaja nu ska jag sola vidare och hoppas på att man blir lite brun! Puss på er


Mums

Sitter och käkar bullar nu och dricker te, Gud så gott!! Ska nog inte göra något annat ikväll! Så säger godnatt nu!


Hemma

Hejsan!
Slutade för typ en timme sen och då började jag att baka bullar haha sjukt gott! Så dom är väll klara snart och efter det måste jag plugga :/
Skriver sen! Puss


-

Har gått upp nu och ska försöka att ta mig till skolan, har ju ännu galet ont men vi har prov idag och jag orkar inte ligga efter så ja. Får se hur länge jag orkar! Puss


.

Ska kolla Big brother nu och sen sova så god natt!


She’s cooler than ice, flyer than wind, hotter than fire

Hej på er.
Gud vilket konstigt väder det har varit idag, först regn storm sen strålande sol och nu snö storm :o skumt!
Jaja, nu sitter jag och kollar tv, ska försöka pallra mig till mitt rum och plugga lite matte också..
Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon, skulle behöva det eftersom vi har prov imorgon och jag måste göra det innan jag åker till Åre (på lördag) men får se hur jag gör.
Puss


sorry for party rocking


what doesn't kill you makes you stronger

Hej på er.
Jag har varit på akuten i natt, min blindtarm är typ stressad och kan bli inflammerad om jag inte slutar stressa.. Så jag är alltså hemma från skolan idag och jag har fått komma hem från sjukhuset också.
Vet inte hur länge jag måste vila och va hemma men förhoppningsvis så kan jag gå till skolan imorgon men det är inte säkert..
Oj vad långt det blev men hoppas ni orkar läsa det ändå hehe.
Aja hoppas ni mår bättre än jag! Puss
Den osminkade sanningen


.

Orkar inte blogga! Hejdå


Hemma

Hej
Är hemma nu efter en sjukt rolig dag med massa fotboll och skratt i Oskarshamn. Fan vad kul jag har haft!!
Matchen vi spelade vann vi med 1-2. Och i Oskarshamn så va det en spelare som v 43 år hahah omg vad roligt det va!! Hahah!!
Jaja, nu har jag as ont i fötterna, en blå nagel och massa stämplings blåmärken, men det är sånt man får leva med!
Ska upp vid tolv imorgon och träna så jag skriver mer imorgon! Godnatt och puss på er!
Sjukt härliga tjejer!


Oskarshamn

Hej, sitter i Oskarshamn nu och käkar, vi har precis haft ett tränings pass och den ska efter maten ska vi spela en träningsmatch mot Oskarshamn. Kul kul..
Skriver när jag kommer hem inatt eller imorgon! Puss


Match imorgon

Hej på er!
Fick precis ett telefonsamtal från min tränare som undrade om jag ville spela med 95 orna i Sthlm imorgon.. Och det ville jag ju såklart!! Så jag kommer åka vid sju imorgon med båten och komma hem imorgon natt.. Kul kul.
Aja skriver senare! Puss


På creperiet

Hej, sitter på creperiet med min fina Frida! Skriver sen! Puss


Si

Hej!
Är hemma nu och sitter och pluggar lite spanska.
Hade sjukt kul på distriktsträningen och det gick ganska bra faktiskt!
Har inget mer att skriva nu så slutar nu. Puss och godnatt


Plugg

Är hemma nu och sitter och pluggar spanska.. Kuuul :/ skulle ha varit med nu vet jag inte om det blir så för jag är helt död och måste plugga.. Men hon kanske kommer.
Ikväll vid typ halv sex ska jag på distriktsträning och den slutar vid typ halv åtta så jag skriver nog inte igen förens imorgon.. Men ha en bra dag puss


Sooool

Hej
Har precis gjort matte provet och nu sitter jag och väntar på att slöjden ska börja.. Sen slutar jag och då går jag hem till Frida. Skriver sen!


Syskonkärlek

Hej, just nu sitter jag i soffan och degar..
Ska träna sen vi sju och sen måste jag plugga till matte provet imorgon... Det blir alltså inte så mycket uppdatering här idag men nu vet ni varför! Ha en bra dag! Puss
världens finaste hundar!


Yes

Nu börjar big brother så ska kolla på det som vanligt sen ska jag nog sova! Så Godnatt vänner!


Dålig uppdatering

Hej, förlåt för att jag har uppdaterat dåligt idag men jag har inte orkat blogga!
Har precis fått reda på att man kan se Venus och jupiter ikväll, själv trodde jag bara att det va två stjärnor men det är det tydligen inte.. (bild kommer)
Ska kolla tv ikväll bara tror jag.. Puss


Sommar!!

Hej! Har varit och tränat precis så nu ska jag käka lite!

Ååh det har verkligen varit sommar idag!! Helt sjukt skönt och varmt! Ska kanske hem till Cassandra och sova där med henne och Clara! Men får se om jag orkar! Puss


Elevensval

Tjenna, har elevensval nu!


Fan

Känslan när man inser att det är skola imorgon är inte kul asså.. Fan, jag orkar verkligen inte! Jag börjar med ett prov också, direkt på morgonen... Fml

Ska färga mammas hår nu och sen ska jag käka popcorn heeeeela kvällen!! Fan vad gott!!
Ha en bra kväll, puss


Söndag

Hej
Har varit och tränat nu på morgonen så just nu käkar jag lite och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske ringa någon eller så är jag bar hemma och tar det lugnt. Måste ju plugga också för jag har ju prov imorgon.. :/
Så ha en bra dag !


Grattis

Grattis loreen.. Jag hatar dig!


.

Kom hem vid typ halv fem.. Sen har jag duschat och fixat mig och nu kom precis mamma och pappas gäster.. Så jag vet inte om jag kan komma ifrån och göra något kul ikväll.. Men ni får gärna höra av er om ni vill göra något!
Ha en bra kväll!


Gymma

Hej!
Ska åka och gymma nu! Kommer hem vid typ halv fem!


New in

Köpte en tröja igår (den på bilden)
Ska in på stan nu! Skriver sen!


Hemma

Omg!! Helt underbar kväll!!
Jag bestämde mig tillslut för att gå till högstadiefesten och det är jag sjukt glad för att jag gjorde!! För jävlar vad kul jag har haft, underbara vänner och grym musik! Älskar mitt liv just nu!
Ska nog snart sova tror jag! Puss på er och lycka till alla mina fina dans brudar! Hoppas ni vinner hela skiten!


Frida

Hej vänner!
Sitter och kollar tv med Frida nu, vi har bakat och pratat.. Hon har varit sjuk hel veckan så vi har inte setts så mycket så vi hade en del att prata om faktiskt!
Idag är det fredag vilket är galet skönt! Ikväll vet jag inte vad jag hittar på, vet inte ifall det är värt att gå till högstadiefesten..? Vilka är det som ska dit liksom? Men aja, jag får se vad jag gör! Skrvier sen! Puss


KONY 12


tv

Hej på er!
Sitter och kollar tv nu och pluggar samtidigt! Ska nog inte göra så mycket ikväll, kolla big brtoher men antagligen inte så mycket mer! Tråkigt inlägg men jaja! puss

I'm so happy cause you are gone.


-


.

Orkar inte blogga nu!


Big brother

Hej, är hemma nu och ska kolla Big brother nu! Skriver imorgon! Godnatt!


Mat

Hej, ska snart åka och köpa thaimat!! Mums!! Ska träna sen och efter det vet jag inte vad jag ska göra! Kanske plugga? Får se.
Finaste!


Hehe

Hej, sitter hemma nu och tar det lugnt! Vi har håla till halv tre typ.. Helt onödigt inlägg jag vet men jag hade lite tråkigt så varför inte blogga? Jaja vi hörs sen! Pusss


Forever Young

Hej, sitter vid datan nu och kollar på kläder.. Vill verkligen ha sommar nu! Ska hoppa in i duschen snart också! Ha en bra kväll! Puss


Sol

Hej, kom hem för typ en halv timme sen! Ska ta med mig Julia hem till Clara och Cassandra, tror jag ska hjälpa dom att ta bilder till deras blogg! Skriver senare! Kyssss


Halvnio

Hej, sitter och kollar tv just nu, ska nog bara ta det lugnt ikväll, är som sagt helt död! Ha en bra kväll vänner! Godnatt!image description

Trött

Åh hej, när jag kom hem från skolan satt la jag mig i soffan och sov hehe.. Va helt sjukt trött.. Så vaknade nu av att mamma väckte mig.. Ska nog käka snart! Pussheyimage description

Cassandra in the house

Chacha neggiss!
Cassandra här. Just nu sitter vi på spanska lektionen... Åååh tråkigt!!!!
Är så himla hungrig.. Jag vet vad ni tänker "faan vad tråkigt inlägg!.."
Men varför läser ni vidare då?
Vår lärare har solglasögon på sig med det är helt mörkt här inne..
Charå biatch! //Cassandra!
GLÖM INTE ATT GÅ IN PÅ!:
claraochcassi.blogg.se

Cheap monday

Hej, ska snart gå till skolan, kuuuul!! Eller? Jaja, slutar halv fyra så bloggar då! Ha en bra dag!


Back to school!

Imorgon är det tillbaka till verklighet igen :/ jag har vänt på dygnet totalt så det kan bli tufft för mig att gå upp den här veckan! Men jag får väll gå och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar.. Skriver imorgon! Puss


Rubrik

Är hemma nu, ska snart käka mat och sen ikväll ska jag nog bara va hemma! Skriver senare om jag har något kul att skriva om! Puss


Stukad fot

Hej, är hemma nu och har precis fixat mig. Stukade foten idag på träningen också.. Smidigt..
Ska snart träffa Frida, gabbi, Clara, Wall och Bambi! Trevlans! Ha en bra dag! Pussssss


-

Dags att sova eftersom jag har träning vid halv tio imorgon.. :/
Vu hörs imorgon puss


Jaså?

Hej, sitter och kollar på tv just nu. Skulle ha träffat Frida, gabbi, Wall och truls ikväll men det blev inte så.. Ska nog träffa dom imorgon ist. Så ikväll gör jag nog inget tror jag.. Ha en bra kväll vänner! Puss
Min charmiga tjej!


Åååh

Kom precis hem från stan, ligger på balkongen och solar nu och snart kommer Frida hit..
Love


Emma

Hej, ska träffa Emma Forsberg idag, har inte varit med henne på jätte länge så vi har en hel del att snacka om! Om vi tar några bilder så kommer jag lägga upp dom sen! Ha en bra dag vänner!


Dagens


Trött tjej

Tjenna, vaknade precis. Har ingen plan alls för dagen så hör gärna av er! Puss


Nytt

Hej, har tillbringat min dag med Clara. Vi gick upp vid halv tio och skyndade oss som fan för att se finalerna på söder. Men när vi väl kommer dit så va det bara småungar som spelade -.-
Så då tid vi bussen till stan och käkade och jag köpte att par skor.
Vid tre tiden åkte vi tillbaka till söder för att kolla finaler igen och där har vi varit till typ sju.. Bra spelat alla mina fina vänner!

Ikväll ska jag nog inte göra något, är helt trött och skulle kunna somna nu.. Skriver sen eller imorgon! Puss
Skorna jag köpte idag:


Awkward

Hej, jag och Clara ska in på stan nu och sen till söder för att kolla krullis finalerna. Lägger upp lite bilder sen! Puss


Some die young


1/3

Clara kommer snart hit och sover här! Vi hittar nog på något kul, skriver kanske sen!


.

Följ mig på instagram så blir jag glá! ellenolofssson


Soool

Hej!
Vid typ halv tio gick jag och Clara till säve för att kolla krullis. Vi kom hem för en liten stund sen så vi har bara kollat tv och pratat. Funderar på att gå ut och springa också när Clara har åkt hem..
Skriver sen! Puss


RSS 2.0